New in!

God Mandag!

Vi har endelig fått oss ny sofa! Levert og montert på plass av Petter og Henrik fra Stilbo. Sofaen ble kjøpt på fredag, og var på plass i stua før kl 3 i dag. Tusen takk for god hjelp og topp service, Liz!

Den gamle sofaen hadde sett sine bedre dager for å si det mildt, og da Lars sa det var på tide med en ny var jeg ikke akkurat vond å be. Jeg ønsker meg i utgangspunktet en egen sofagruppe til besøk, hvor vi slipper å sitte foran TV’en og heller kan sitte ovenfor hverandre. Ganske enkelt fordi jeg føler det blir mer intimt og koselig. Den nye sofaen ble da litt mindre enn den gamle, men ellers er den lik i fasong og er plassert foran TV’en. I håp om å få plass til denne sofagruppen jeg ønsker meg. Litt nye puter ble det og, men jeg ser allerede nå at jeg må få tak i noen nye pledd for å få et litt lunere preg på sofakroken. Desverre må jeg nok bare innse at den lille sofagruppen min ikke er mulig og få til – rett å slett grunnet plassmangel.

Jeg er veldig fornøyd med den nye sofaen og etterhvert også resten av interiøret i stuen/kjøkkenet! «On that note» – her er et bildedryss 🙂

Tonje

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s