Hotell inkl. sjelefred.

Putahracsa Hua Hin! Jeg har funnet mitt første favoritt hotell! Hotellet finner vi i Hua Hin, helt nede ved stranden. Det er delt inn i to soner, hvor hoveddelen ligger rett over vegen for den mindre delen som inneholder restaurant og bassengområde rett ved strandkanten. Her er det virkelig nydelig!

IMG_4681.JPG
Vi ankommer Hua Hin etter en 2,5timers kjøretur fra Bangkok. Trøtte av kjøreturen og klare til å hoppe i bassenget blir vi møtt av 2 hyggelige resepsjonister, en av damene tar passene og innreise skjemaene våre for innsjekk, mens den andre kommer med iste og kalde kluter som vi kan slappe av med mens vi venter. Resepsjonen er åpen, med deilige sofaer og to kurvstoler hengende fra taket. Fargene går i hvit, brunt og grått i stort sett naturmaterialer og med flotte friske blomster. En bro over en dam med koier viser veg til resten av hotellområdet. Sildringen fra vannet, blomstene og interiøret her gjør at man slapper av i høyeste grad, og vente tiden går fort.

Etter innsjekk gikk vi over vegen, hvor en usedvanlig blid mann geleidet oss over og stoppet trafikken slik at vi kom trygt over. Dersom vi noen gang prøvde å gå over vegen uten hans hjelp, kom han nærmest springende fra andre siden av hotellområdet med lysstaven sin for å stoppe trafikken. Det var ganske morsomt egentlig, at vi som føler oss som voksne mennesker blir geleidet over vegen. Restauranten vi nå skulle spise på lå helt i vannkanten, og en frisk bris sammen med utallige vifter gjorde at vi fikk spise middagen vår med deilig vind i håret som et velkomment avbrekk fra den trykkende varmen. Maten var aldeles utmerket, det gjaldt absolutt hver eneste rett vi prøvde – og vi prøvde mange. Vi forelsket oss i hele scenarioet, og spiste kveldsmaten vår her de neste dagene. I himmelsenger, hvor vi fikk hvert vårt bord og levende lys mens vi nøt utsikten over havet i solnedgang. Det hele var ganske enkelt magisk! Både jeg og Lars elsket det, og vi kommer definitivt til å savne dette!

IMG_4693IMG_4686
Bassengområdet var rent og pent, omringet av palmer og med et lekkert fossefall. Håndkle lå på sengene, og så fort vi var satt oss kom personalet med kjølebag med iskaldt vann til oss samt små kanapeer som vi fikk. Bassenget stengte klokken 19.00, og da gikk personalet rundt og la frem myggspiralet og tente mygg-lys på terrassene slik at vi ikke skulle bli plaget av mygg på kvelden. 2 ganger i uken ble det også behandlet på utsiden av alle vinduer og dører for å holde innsekter ute fra rommene. Myggspray fikk vi også utdelt gratis. Rommene var rene, lyse og utstyrt med alt av hygieniske produkter, sandaler, morgenkåper, vann, fersk frukt, kaffe og te. Skulle du ønske deg noe mer var det en enkel minibar på rommet. Ingenting manglet med andre ord. Vi hadde også det billigste rommet, så jeg kan bare forestille meg hvordan de litt større rommene er!

Hotellet drives på 3 generasjon, og har bidratt til flere arbeidsplasser i Hua Hin over flere år. Navnet er altså etter den nåværende eierens bestemor som kjøpte tomten i sin tid, hennes datter igjen drev kun få år, ettersom hennes lidenskap lå i teaterbransjen. Hun valgte så å starte sin egen teaterskole og overlot hotell driften til sin datter, Velvadi som driver hotellet i dag. De ble så utført en oppussing, og hotellet fikk sitt lyse og avslappende særpreg. All dekorering er gjort av ektemannen til Velvadi, han har også designet store deler av interiøret. Oppgraderingen gav hotellet hele 5 stjerner, og du finner det per nå på 3 plass over Hua Hin’s beste hoteller ifølge tripadvisor.com.

En innholdsrik frokost er også inkludert i prisen, her får du ulik brødmat, thai mat, salater, ferske egg i ulike former, fersk oppskåret frukt og kaffe eller te. Frokosten serveres i Ob-Oon, som også fungerer som en utmerket lunsj restaurant etter frokost, med ferske hjemmebakte brød som de smører etter ditt ønske og et utvalgt av iskaffe, iste og vanlig kaffe. Her finner du også etter min mening verdens beste iste! Passionfruit ice tea.

IMG_4679

På Hotellet finner du også et eget spa, hvor det er muligheter for enkelt behandlinger eller pakker for par eller enslige. Vi prøvde ikke spaet, da vi heller tok massasjen for dagen når vi var nede i «sentrum». Det er også mulighet for å ha date i strandkanten, hvor hotellet dekker opp og stiller med egen servitør til dere for kvelden – her snakker vi frierimulighet gutter! Lars er livredd for at jeg skal tro han har tenkt å fri(eller enda verre, at jeg skal fri), så jeg fikk et klart «Nei!» da jeg spurte om vi ikke skulle teste det ut. Jeg er litt usikker, men jeg tror kanskje det kan ha noe med at jeg spurte om hva han tenkte om at kvinner frir som gjorde at han var så kjapp med og si nei.(Ja, også det at jeg hinter til at jeg ønsker «ring på fing» ved hver mulige anledning). Skjønner ikke frykten liksom…

Putahracsa er virkelig et sted jeg ønsker å reise tilbake til, og som jeg mer enn gjerne anbefaler til alle som skal til Hua Hin. Her finner du garantert roen, og får ladet opp batteriene. Personalet er utrolig service innstilte, og ordner så å si ethvert ønske du måtte komme med – og det med et smil.
Tusen Takk for oss, vi kommer garantert tilbake!

Tonje.


Dagens Happy.

I dag har vi fått ordnet håndball, håndballsko og nærbø t-shirt til oppstart for minihåndballen på torsdag! Det gledes stort i hjemmet, og Troy er superklar til å komme i gang. Jeg gleder meg også enormt til å få trene guttene, sammen med 3 supre damer! Det er virkelig en god følelse å få kjenne på at jeg bidrar med noe for både Troy og lokallaget på Nærbø! Troy er født og oppvokst med håndball, og dette er nok den største fellesinteressen i hjemmet. Så det at endelig også minstemann skal få starte er stort. Storesøstrene og Troy har øvd seg på ballkontroll og pasninger i stuen før leggetid, så nå er vi så godt som klare! Søsken er gull verdt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s