Romantikk i hverdagen

I dag skal vi slå et slag for romantikk i hverdagen! Du er sikkert dritgod på romantikk? Eller ble det kanskje litt mindre av det etter at den store nyforelskelsen dabbet av? Uansett så krever det litt å huske å hente romantikken frem i hverdagen. Det er jo også slik at romantikk ikke nødvendigvis betyr roseblader på sengen og stearinlys på nattbordet for alle. Akkurat der tror jeg vi damer har «litt» å lære. Mange snakker om hvor lite romantisk mannen deres er, men har vi noen gang tenkt over alle de tingene mennene våre gjør for oss som ikke akkurat ligger naturlig for dem? Selv om det er en stor klisje – det er faktisk de små tingene som er de store!

Jeg vil alltid si at vi er dårlige på romantikk i dette huset, fordi vi ikke setter av tid til det. Nå har jeg tenkt litt på det, og kommet fram til at jeg er helt på jorde! Vi er romantiske hele tiden, på vårt egen sære å halvgale vis. Dersom du nå tror at det betyr at Lars driver og flyr rundt her med ferske blomster hver fredag og frokost på sengen når det er morsdag o.l. så tar du helt feil! Tanken i seg selv får meg faktisk til å le, for det hadde vært så unaturlig. Vi er altså ikke så flinke på de store tingene, men derimot så ler vi sammen – hver eneste dag, flere ganger til dagen. Stor sett av hverandre, ikke med hverandre. Men la oss ikke henge oss opp i detaljer. Naturligvis setter vi av tid til en date i ny og ne, men ikke veldig ofte. Vi setter faktisk mer pris på sofa-date, netflix, snacks og total avslapping – aller helst i trusa! Det som er så fint er at vi trives så godt i hverandres selskap (stort sett), at vi setter større pris på en stille stund sammen en vi gjør en fancy date.

Det er mye «kyss, klapp & klem» hjemme hos oss, og det er det stort sett jeg som står for. Noen ganger får Lars helt panikk, for jeg kan nemlig være litt av en plage om jeg føler at jeg får for lite oppmerksomhet. Derimot så er Lars flink til å klype meg i rompa, slå meg på rompa, gi meg en «lamas», eller skremme «livskiten» av meg! Sånn kjører vi romantikk i vårt hjem – og jeg ville ikke bytta med noen! Selv prøver jeg innimellom å piffe opp litt i forholdet, gjerne med litt halv frekke selfies eller en egenkomponert XX-novelle som jeg sender via messenger! Poenget mitt er at det egentlig bare er fantasien som setter grenser, og det er dere to som bestemmer hva som er romantikk i deres forhold. Ikke stereotypien romantikk som man ser på film, det som er med den typen romantikk er at den stort sett kun eksisterer på nettopp film. Jeg vil tørre å påstå at de som har slik romantikk i hverdagen er i mindretall. Romantikk for meg er det å vise at du er glad i noen ved å gjøre ting du normalt sett ikke ville gjort med andre, og å vise deg fra din dårligste side men likevel med et glimt i øyet.

Under her kan dere se noen av mine bidrag til romantikk i hjemmet, alle bilder som jeg har sendt til Lars på messenger! God fornøyelse!

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Tonje


Dagens Happy.

I dag fikk jeg helt uventet besøk av min gode barndomsvenn, Kristian. Vi sees sjelden om dagen, da vi har fullt opp på hver vår kant. Han var ikke lenge, da han hadde ærend og jeg skulle på jobb. Men jeg setter så stor pris på at han valgte å komme innom på tross av stramt program. Og på den tiden han var innom fikk vi oppdatert hverandre på hva som står på om dagene. Jeg er utrolig takknemlig for at vi har holdt kontakten i alle år, selv om vi er på ulike steder i livet. Jeg er veldig glad i deg, Kristian, og setter stor pris på at du husker på meg midt i den travle tiden med husbygging og alt!

2 svar til “Romantikk i hverdagen”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s