Nye eventyr

Igjen må jeg bare få si – Takk!

Jeg er helt overveldet av responsen så langt! Lars, stakkar får kjenne på at fruen i huset er blitt litt smålig høy på pæra! Ikke nok med det, men jeg har plutselig fått en ide om at jeg er morsom – så jeg driver og vitser rundt her. I følge resten av gjengen hjemme er det bare jeg som tror det, men «pytt sann» tenker nå jeg. Jeg ler i alle fall.

I dag har jeg lyst til å dele vårt neste eventyr med dere! Om under en uke, drar Lars og jeg til Thailand! Dette blir både nytt land å ny verdensdel for min del, og det synes jeg er kjempe stas! En av fordelene med å være student er jo at jeg har høstferie, i intet mindre enn halvannen uke. Lars på sin side er bonde, og har muligheten til å styre dagene sine litt som han selv ønsker. Sånn sett er vi veldig heldige.
Vi starter turen vår fra Stavanger, hvor vi flyr videre til Oslo og til slutt til Bangkok, Thailand. Vi har bestemt oss for å være i Bangkok i 3 netter, før vi drar videre ned til Hua Hin for 3 netter. Hvor vi drar etter dette vet vi ikke enda. Kom gjerne med tips!

22054410_10209540509860696_1573941357_n

Vi har valgt oss ut Hotellet AETAS Bangkok, som ligger i nærheten av Lumpini Park og skytrain stasjonen. På den måten ligger vi slik til at vi kommer oss enkelt rundt i den store byen. Hotellet tilbyr også gratis transport til skytrain stasjonen – noe de fleste hoteller faktisk gjør i byen.
I Bangkok er det utrolig mange spennende ting å se, men da vi bare har 3 netter her må vi velge noen vi har mer lyst å se en andre. Vi ønsker blant annet å få med oss floating marked og flere av de store templene i byen. Dette kommer jeg naturligvis til å vise dere både bilder av, og fortelle dere om når vi har vært der.

22093388_10209540509700692_230571046_n
I Hua Hin venter latmannsliv på hvite sandstrender, paraplydrinker og spa. Putahracsa Hun Hin Resort ligger rett ved stranden, med store rom og et flott spa. Her ligger alt til rette for gode dager. Hovedmålet i strandbyen er å lade batteriene, men vi håper å få se litt mer av byen en bare hvite strender. På ønskelisten står blant annet et besøk på Monsoon Valley, som er en vingård i Hua Hin. Lars har også en ide om at vi skal ut å snorkle, selv om jeg er livredd alle sjødyr. Det ligger dermed an til en opplevelse for alle mennesker i mils omkrets om jeg skal ut å snorkle. Blod, svette og tårer er høyaktuelle stikkord for en eventuell slik anledning.

Hvor vi så skal dra gjenstår jo å se, men det blir garantert bra! Har du noen gode tips, så vil jeg gjerne høre fra deg!
Jeg gleder meg til å dele dette eventyret med dere!

Tonje


Dagens Happy.

Jeg er takknemlig for mine medstudenter på IKGS! Mennesker fra ulike steder, fordelt på ulike alderstrinn – med det ene fellestrekket at vi alle studerer det samme. Jeg er en av de eldste, og det merker jeg jo i ny og ne, men ikke noe mer enn at det blir morsomt. De er åpne, omgjengelige og omtenksomme mennesker alle sammen. Jeg setter også enormt stor pris på at de leker, tøyser og prater med Troy de gangene han er med på skolen. Jeg gleder meg til å reise til Madagaskar i januar, sammen med denne gjengen!

Takk for at dere er så bra!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s