«Dagen derpå»…

God Onsdag, alle!

Dag 2 av blogg livet er ganske fin egentlig! Må jo ærlig innrømme at jeg var ganske nervøs da jeg skulle dele bloggen min med dere. Når man velger å være så åpen, i et internett fora som dette, så må man jo regne med tilbakemeldinger av alle slag. Jeg aner jo ikke hvordan jeg vil komme til å reagere på tilbakemeldinger som ikke er positive, selv om det ikke er kommet slike enda så er jeg nokså sikker på at de vil komme etter hvert. Så, nervøs altså – det var vel hovedpoenget!

Følelsen nå derimot, er takknemlighet! For en respons, for noen tilbakemeldinger å så mange lesere på så kort tid! I går kveld var jeg helt rørt, det tikket inn meldinger, snapper, kommentarer og heiarop! Meldingene kom fra alle kanter, familie, venner og andre bekjente. Tusen, Tusen Takk! Jeg skal gjøre mitt absolutt beste for at dere skal fortsette å trives på bloggen min, og finne noe dere liker å lese!

Som jeg nevnte ovenfor her, så er det jo slik at det vil komme tilbakemeldinger. Allerede nå har jeg fått to «anmerkninger». Som dere kanskje har sett, eller definitivt vil se – så er jeg helt ubrukelig på og/å reglene, det har jeg alltid vært. Grammatikken min er heller ikke alltid plettfri.

Det som er så fint er at det ikke gjør noe, for jeg har en venn med sterk(!) grad av norsk «ocd»! Hun passer da på at hun hjelper meg med alle mine feil, som og/å, vert/vært osv. Da hun hjalp meg i går var jeg selv litt overrasket over all småpirket hun rettet på mens hun gjentatte ganger beklagde seg å nok følte litt på byrden av sin selverklærte «ocd». Jeg for min del synes det er veldig greit å slippe å rette på meg selv, og finner det egentlig ganske underholdene å se å høre på! Takk for hjelpa og støtten i min store nevrose rett før publiseringen av bloggen! På tross av «ocd» er du ganske okay! Enda morsommere var det da jeg fikk beskjed om at det var en del og/å feil i teksten ETTER at den var rettet på! Kanskje jeg bare skal holde meg til mine egne feil fra nå av…

22054648_10209534632713771_1686985798_n
Sent i går kveld får jeg en melding om at brødrene mine er i gang med lesing av bloggen. De to synes alltid det er ustyrtelig morsomt å spøke med absolutt alt jeg gjør. Så her forventet jeg meg mange rare ting. Overraskende nok så var det fine tilbakemeldinger, helt til jeg fikk en melding som lød «Du kunne spart deg for «netflix & chill» setningen» med etterfølgende spy-emoji. Jeg skjønte ingenting. Her finner du Netflix failen min: Hvem er jeg?

 

22095586_10209534632793773_1050551145_o

Skjermbildet over her sier jo litt, og gjør meg litt unnskyldt heldigvis. Skjermbildet til høyre, viser hvordan jeg ble gjort oppmerksom på at jeg kanskje ikke helt hadde forstått den egentlige meningen av utrykket «netflix & chill».
Det viser seg altså at jeg kanskje skal begynne å google «slang» setninger fra nå av.

Hvordan skulle jeg kunne vite at «netflix & chill» ikke skulle oversettes direkte, men leses mellom linjene! Å bare for å oppklare det hele: Vi driver ikke med «netflix & chill» her i huset, vi er mer «netflix & 3poser chips, iført kun trusa».

Så vet dere det!

 

Som en siste ting i dag, vil jeg starte opp med «Dagens happy». Jeg kommer til å skrive litt om dagens glede, gleder eller ting jeg er takknemlig for i slutten av hvert innlegg. Håper du har en magisk dag og titter innom i morgen også!

Tonje


Dagens Happy!

I dag har jeg vært på lunsj med min gode venninne, Edel! Vi treffes alt for sjelden, så jeg setter ekstra stor pris på tiden vi har sammen når vi endelig møtes! Vi hadde deilig lunsj på Kjøkkenet på Bryne, og pratet non stop hele tiden! Jeg elsker slike venner, som man ikke treffer ofte nok – men når man treffes så føles det som vi aldri var borte fra hverandre!

Takk for at du er min venn, Edel!

2 svar til “«Dagen derpå»…”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s