Mitt første blogginnlegg!

Hei, og velkommen til min blogg!

Jeg har lenge tenkt på dette med blogg, og vært litt nysgjerrig på hvordan det ville være å ha sin egen. Nå tok «hu mor» steget, og hoppa i det!

Jeg er glad i å skrive, og gjør det både når jeg er glad, sint, trist eller lykkelig. Riktig nok har jeg aldri vært en «6er elev» i norsk faget, så en og annen grammatikk feil må dere regne med som lesere her, men jeg synes det å skrive er en fin måte å formidle både tanker og opplevelser på.

I bloggen min, som jeg har valgt å kalle «På innsiden» ønsker jeg å dele flere ulike ting. Jeg ønsker å dele reiseopplevelsene våre, både kjæresteturer og familieturer. Jeg håper etter hvert å kunne dele tips og triks når det kommer til det å reise med barn, og gjerne også perler som vi har oppdaget på reisene våre. Jeg håper at du som leser, vil finne inspirasjon og reiselyst i disse innleggene.

Jeg ønsker også å skrive om hverdagen vår, som en «moderne» familie med mine og dine barn. Vi er så heldige å bo på gård, med stort hus og hage – Når vi da kombinerer det med min store interesse for interiør både inne og ute, kommer nok også det til å dukke opp på bloggen. Jeg er for øvrig ganske bortskjemt der, Lars lar meg stort sett styre på som jeg ønsker. Etter hvert kommer jeg til å vise dere hjemmet vårt, og dele mine mange interiør-innfall med dere.

Sist, men ikke minst. Jeg ønsker å dele MIN hverdag med dere, hverdagen med kronisk utmattelse. Jeg ønsker å dele mine tanker rundt diagnosen, og min historie om hvordan jeg til slutt måtte innse at diagnosen var reell. Jeg vil forsøke å vise dere hverdagen fra mitt ståsted, på samme tid som jeg vil vise dere mine verktøy for å klare hverdagen best mulig. For min egen del håper jeg at bloggen skal fungere som et sted hvor jeg kan dele mine tanker, svare på de spørsmålene jeg møter som følge av diagnosen, og kanskje til og med være en kilde til råd og inspirasjon for andre som deler min diagnose, men som synes hverdagen kan være tøff. Jeg ønsker ikke å fremstå som sutrete eller å være en person du synes synd på. Jeg håper derimot at ved å skrive om dette i et slikt åpent fora kan gjøre at jeg i sosiale settinger slipper å bare snakke «diagnose», og samtidig gir dere et lite innblikk «På innsiden».

For å lese litt mer om meg, følg linken under her ↓

Hvem er jeg?

Jeg håper at noe av dette er av interesse for deg,  og at du som leser nå ønsker å fortsette å lese det jeg deler i fremtiden.
Tusen takk, for at akkurat du tok deg tid til å lese!

Tonje IMG_3187.JPG

 

4 svar til “Mitt første blogginnlegg!”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s